Hesap Sıfırlama Özelliği

Artık profil ayarlarınıza girdiğinizde sol altta 'Hesabımı Sıfırla' butonunu görebilirsiniz. Şifrenizi girip hesabınızı sıfırladıktan sonra aşağıda belirtilen tüm her şey silinir.

1 - Gönderileriniz, Gönderi Tepkileriniz
2 - Yorumlarınız, Yorum Tepkileriniz
3 - Tüm Mesaj Geçmişiniz
4 - Avatarınız ve Kapak Fotoğrafınız
5 - Hikayeleriniz
6 - Tüm Bildirimleriniz

#lifeinvader